Duizenden tevreden klanten

Gratis bezorging

Achteraf betalen mogelijk

~

Veilig & vertrouwd

Vele visuele hulpmiddelen voor slechtzienden te koop

Op zoek naar handige visuele hulpmiddelen voor blinden, slechtzienden, senioren, slechthorenden of mensen met lichte dementie? Dan bent u hier bij Zichthulp.nl aan het juiste adres. U vindt hier met zorg geselecteerde visuele hulpmiddelen.

Klik op de hoofdcategorie in het hoofdmenu bovenaan de pagina om de visuele hulpmiddelen te bekijken. Via de hoofdcategorieën kunt u een keuze maken uit de diverse subcategorieën.

Populaire producten

Prettig visuele hulpmiddelen kopen

U kunt hier op een prettige en vertrouwde manier zichthulpmiddelen kopen. Er is geprobeerd zoveel mogelijk informatie aan te bieden bij elke visueel hulpmiddel. Hierdoor kunt u zo goed moeilijk inschatten of het hulpmiddel in uw situatie geschikt zou kunnen zijn.

Voor de bezorging worden geen extra kosten berekend en de prijzen zijn al inclusief Btw. Bevalt het hulpmiddel na ontvangst toch niet zo goed? Geen probleem, u heeft 14 dagen bedenktijd. Gratis bezorging, de retourkosten zijn wel voor uw rekening. Zo hebben we de kosten eerlijk proberen te verdelen.
Heeft u een vraag? Neem dan gerust even contact met ons op.

 

Visuele hulpmiddelen alleen voor slechtzienden?

De hulpmiddelen die u hier kunt vinden kunnen niet alleen ongemak voorkomen voor slechtzienden en blinde mensen. Ook ouderen, kinderen, mensen met dementie of Dyslexie kunnen baat hebben bij de hulpmiddelen.
Hulpmiddelen zoals loepen, leesstandaards, slechtzienden lampen en digitale klokken kunnen voor iedereen handig zijn. Voor net dat beetje extra gemak.
Maar ook zorghulpmiddelen via onze andere website kunnen ongemak voorkomen, bijvoorbeeld één van de: drempelhulpen.