Home / Vergrootglazen / Slechtzienden lampen

Slechtzienden lampen te koop

Lampen voor slechtzienden kan het zicht een stuk verbeteren. Dankzij het heldere licht van slechtzienden lampen wordt het te bekijken object beter zichtbaar en de ogen minder vermoeid. Klik op de slechtzienden lampen voor meer informatie.

staande daglichtlamp te koop
staande-daglichtlamp-bestellen-goed-licht

Staande daglichtlamp

Deze stijlvolle staande daglichtlamp biedt een extra goede verlichting. Hierdoor ontstaat een beter zicht en worden vermoeide ogen meer voorkomen. Een hoogwaardige lamp voor jaren extra gemak.
0 out of 5
 176,00
daglicht bureaulamp te koop
daglicht bureaulamp accu kopen

Daglicht bureaulamp met Led verlichting

Deze veelgebruikte daglicht bureaulamp biedt een helder daglicht. Hierdoor ontstaat een beter zicht en minder vermoeide ogen. Verkrijgbaar met accu of snoer. Zuinig, effectief en compact.
5.00 out of 5
 112,00 139,00
loeplamp met tafelklem kopen

Loeplamp

Deze hoogwaardige loeplamp kan met een tafelklem aan een tafelrand worden bevestigd. De loep is voorzien van heldere led verlichting en een lens met een vergroting van 1.75 of 2 keer. Hoge kwaliteit!
4.00 out of 5
 163,00
daglichtlamp-te-koop-kleuren-rood
daglichtlamp-kopen-kleuren-standen

Daglichtlamp

Deze handige daglichtlamp kan u eenvoudig van extra energie voorzien. De goede Led daglichtlamp is verstelbaar en kan drie kleuren bieden. Ook fijn bij het in slaap komen.
4.50 out of 5
 139,00
loeplamp te koop stander tafel
loeplamp LED verlichting te koop

Led loeplamp

Een multifunctionele loeplamp met vloerstander, tafelstander en tafelklem. Vergroting van 2 x en heldere Led verlichting.
5.00 out of 5
 102,00
led tafellamp kopen bureau
led tafellamp bestellen

LED tafellamp

De Schweizer Multilight Led Tafellamp is een aanbevolen lamp voor slechtzienden. De tafellamp/bureaulamp beschikt over een stevige tafelloep. De schakelaar is ingebouwd in de staander.
5.00 out of 5
 137,00
loeplamp vloerstatief te koop
led loeplamp-knikarm-te-koop

LED loeplamp met vloerstatief

De Fysic LED loeplamp wordt inclusief een vloerstatief geleverd. Deze LED loeplamp is een hulpmiddel dat u bij verschillende activiteiten kunt gebruiken die meer van uw zicht vereisen.
0 out of 5
 139,00