Home / Vergrootglazen / Overzet brillen

Overzet brillen te koop

U vindt hier UV overzet brillen (filterbrillen) in diverse typen en kleuren. Onder de UV overzet brillen vindt u meer informatie. Klik op de filterbrillen voor informatie per bril.

De overzet filterbrillen zijn gemakkelijk te bestellen en snel in huis. Gratis verzending en niet goed, geld terug.

Overzet brillen te koop van hoge kwaliteit
UV bril mediumgrijs kopen

UV bril mediumgrijs

De UV bril medium grijs is een bril met een medium grijze kleur. De kleur is afhankelijk van de oogaandoening en de voorkeuren van de gebruiker. Verkrijgbaar in verschillende maten.
0 out of 5
uv overzetbril bruin te koop

Overzet bril amber

Deze overzet bril beschermt de ogen 100 % tegen UV straling. De UV bril kan kan over een gewone bril worden gedragen. De glazen hebben de kleur bruin (hazelnoot).
0 out of 5
 74,00
overzet bril geel

Overzet bril geel

De overzet bril geel kan uitkomst bieden bij verschillende oogaandoeningen. De UV bril beschermt vrijwel 100% tegen UV straling van de categorie A, B en C tot 4o0 nm. Klik op de overzet bril voor meer informatie.
0 out of 5
uv bril te koop

UV bril

Deze UV bril heeft het uiterlijk van een gewone zonnebril. Het beschermt echter vrijwel 100% tegen UV A en UV B straling tot 511 nm. Een fijne bril met goede praktijkervaringen.
0 out of 5
UV voorhanger bruin te koop

UV voorhanger bruin

De Uv voorhanger bruin kan voor een gewone bril worden gehangen en zorgt voor extra UV bescherming. De UV voorhangers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Klik op de voorhanger voor meer informatie.
0 out of 5
 39,00
UV voorhanger oranje te koop

UV voorhanger oranje

Deze UV voorhanger is oranje van kleur en beschermt net als onze andere UV brillen vrijwel 100% tegen UV licht. De voorhanger biedt een licht filtering tot 34 %. De glazen zijn handig omhoog te klappen.
0 out of 5
 39,00
UV voorhanger geel

UV voorhanger geel

De UV voorhanger geel biedt een goede bescherming en zorgt voor een beter beeld bij bepaalde oogaandoeningen. Handig op een gewone bril te klikken. De voorhanger heeft een licht filtering tot 82 %.
0 out of 5
 39,00
UV voorhanger grijs

UV voorhanger grijs

Deze grijze UV voorzethanger is handig opklapbaar en biedt een goede bescherming tegen UV licht. De voorzetbril is grijs van kleur en beschermt vrijwel 100% tegen UV A en UV B straling.
0 out of 5
 39,00
Eschenbach MaxEvent te koop

Eschenbach Max Event

Speciaal optisch hulpmiddel voor het gebruik bij publieke evenementen als theater, musical, concert, bioscoop of ook in het stadion.
0 out of 5
 109,00
Eschenbach TV bril

Eschenbach TV bril (tele Event)

De Eschenbach TV bril is ideaal voor mensen met een verslechterd zichtvermogen maar wel willen genieten van de TV.
0 out of 5
 109,00