Home / Vergrootglazen / Loepen

Loepen te koop

U vindt hier diverse loepen en vergrootglazen voor uiteenlopende toepassingen. De loepen zijn niet alleen handig voor slechtzienden maar ook voor bij een hobby of in een schemerige ruimte. Laat u niet belemmeren door een verminderd zicht maar blijf genieten van lezen, foto’s en het schoolrapport van de kleinkinderen.
De loepen zijn eenvoudig te bestellen zonder verplicht klantaccount. Gratis bezorging, nadien geen reclame en niet goed, geld terug.

Loepen van goede kwaliteit voor minder ongemak
tafelloep-met-verlichting-te-koop
loeplamp verlichting lamp kopen

Tafelloep met verlichting

Deze sterke tafelloep met verlichting heeft een vergroting van 2.8 keer. Hierdoor kan de loep in veel gevallen baat bieden. Dankzij de heldere led verlichting ontstaat een extra goed beeld. Lees hier verder.
0 out of 5
 142,00
loupelamp met tafelklem kopen
loupelamp met tafelklem kopen

Loupelamp met tafelklem

Deze hoogwaardige loupelamp met tafelklem beschikt over een grote lens. Hierdoor ontstaat een overzichtelijk beeld met een vergroting van 1.75 keer. Ook voorzien van heldere verlichting voor zelfs zakelijk gebruik.
4.50 out of 5
 204,00
staande tafelloep te koop
tafelloep te koop

Staande tafelloep

Deze staande tafelloep biedt een overzichtelijk beeld terwijl de handen vrij blijven. Handig bij lezen, het bekijken van foto's of een hobby als modelbouw. De tafelloep heeft een vergroting van 1.7 keer.
5.00 out of 5
 55,95
borduurloep te koop

Borduurloep

Een borduurloep hangt voor de borst zodat de handen vrij blijven. De loep is daardoor handig bij lezen en handwerken zoals borduren. De loep vergroot 2 keer. Het kleine loepje vergroot 4 keer. Klik op de foto voor meer informatie.
0 out of 5
 78,00
loeplamp met tafelklem kopen

Loeplamp

Deze hoogwaardige loeplamp kan met een tafelklem aan een tafelrand worden bevestigd. De loep is voorzien van heldere led verlichting en een lens met een vergroting van 1.75 of 2 keer. Hoge kwaliteit!
4.00 out of 5
 163,00
handwerkloep te koop

Handwerkloep

Deze handwerkloep kan voor de borst worden gehangen zodat de handen vrij blijven. De loep heeft een vergroting van 2.7 keer en een loep van 10 × 14 centimeter. Handig bij handwerken zoals borduren en breien.
4.00 out of 5
 39,00
hoofdloep te koop

Hoofdloep

Een hoofdloep zorgt voor een beter beeld terwijl de handen vrij blijven. De loep vergroot 1.25 of 1.4 keer. Eenvoudig op het hoofd te plaatsen en tijdens het dragen even omhoog te klappen. Een hoofdloep van hoge kwaliteit.
0 out of 5
loepbril bestellen

Loepbril

Deze verstelbare loepbril biedt een vergroting van 2.1 keer. De loep biedt uitkomst bij tv kijken, een film in de bioscoop of bijvoorbeeld een sportwedstrijd. De loep is geschikt voor een afstand vanaf enkele meters.
0 out of 5
 94,00
loep-met-led-verlichting-te-koop

Tafelloep

Deze fijne tafelloep met verlichting is uitgegroeid tot een veelgebruikte loep. Mede dankzij de stabiele basis en de heldere verlichting. De lens is in hoek verstelbaar en heeft een vergroting van 2.25 keer.
0 out of 5
 46,00
loep-met-verlichting-te-koop

Loep met verlichting

Deze handige loep met verlichting kan eenvoudig op bijvoorbeeld een tafelrand worden geklemd. Dankzij de beweegbare arm en verlichting is de loep in vele situaties gemakkelijk. Vergroting van 2 keer.
0 out of 5
 46,00
opzetloep voor op brillen te koop
opzetloep op bril te koop

Opzetloep

De opzetloep kan eenvoudig op en neer worden geklapt en op een bril worden geklemd. De loep biedt u een vergroting van 4 of 7 keer. Handig in vele situaties.
0 out of 5
dubbele opzetloep te koop

Dubbele opzetloep

Deze dubbele opzetloep kan in vele situaties ongemak voorkomen. De loep is handig op en neer te klappen. Vergroting van 3 keer. De loep kan op een bril worden geklemd.
0 out of 5
 81,00
loeplamp te koop stander tafel
loeplamp LED verlichting te koop

Led loeplamp

Een multifunctionele loeplamp met vloerstander, tafelstander en tafelklem. Vergroting van 2 x en heldere Led verlichting.
5.00 out of 5
 102,00
sieraadloep te koop

Sieraadloep

Als het lettertype te klein wordt of details niet meer zo goed zichtbaar zijn als dat ze vroeger wel waren is de Eschenbach sieraadloep een uitkomst.
0 out of 5
 89,00
Eschenbach MaxEvent te koop

Eschenbach Max Event

Speciaal optisch hulpmiddel voor het gebruik bij publieke evenementen als theater, musical, concert, bioscoop of ook in het stadion.
0 out of 5
 109,00
Eschenbach TV bril

Eschenbach TV bril (tele Event)

De Eschenbach TV bril is ideaal voor mensen met een verslechterd zichtvermogen maar wel willen genieten van de TV.
0 out of 5
 109,00
tafelvergrootglas te koop led
tafelvergrootglas stander te koop

Tafelvergrootglas met Led verlichting

Dit tafelvergrootglas heeft led verlichting, een beweegbare arm en een grote lens. Dankzij deze fijne eigenschappen is de tafelloep in diverse situaties handig. Modern uiterlijk en goede kwaliteit.
0 out of 5
 49,00

Wanneer een loep kopen?

Het kopen van een vergrootglas kan een uitkomst zijn voor onder andere slechtzienden. Dankzij de diversiteit aan loepen van tegenwoordig, kunnen vele situaties gemakkelijker worden gemaakt. Zo kan met een handloep kleine objecten worden vergroot, zoals foto’s, gebruiksaanwijzingen, folders of een telefoonscherm. Wordt lezen lastiger? Dan kan worden gekozen voor een bladzijdeloep, leesliniaal, leesloep met verlichting of loupelamp met tafelklem.

Niet alleen voor slechtzienden, ook tijdens bepaalde hobby’s kunnen vergrootglazen uitkomst bieden. Bijvoorbeeld bij een hobby als filatelie, munten verzamelen, kaarten maken of in de natuur. Maar ook lezen kan weer een stuk gemakkelijker voor uw worden. Bijvoorbeeld met een leesliniaal, leesloep of slechtzienden lamp. En ook voor een juwelier kan een vergrootglas handig zijn.

 

De beeldschermloep; het digitale vergrootglas

Tegenwoordig kan ook worden gekozen voor de digitale versie van een vergrootglas. Het gaat hierbij om een beeldschermloep. Dit type digitale loep kan worden vergeleken met een camera in combinatie met het scherm. De beeldschermloep kan op het te bekijken object worden gericht, waarna het object op een scherm verschijnt. Het object wordt hierbij digitaal vergroot. De mate van vergroting kan naar wens worden ingesteld, wat een groot voordeel is ten opzichte van analoge loepen.

Een beeldschermloep is verkrijgbaar als een mobiele beeldschermloep en als vaste uitvoering. Een mobiele beeldschermloep is handig voor bijvoorbeeld het lezen van een menukaart, prijzen in de supermarkt of de bustijden. Deze digitale loepen zijn compact van formaat waardoor ze gemakkelijk in een jaszak of handtas kunnen worden meegenomen.

 

Mogelijkheden van loepen met verlichting

De vergrotende functie van een loep zorgt voor vele extra mogelijkheden. Behalve wanneer het omgevingslicht onvoldoende of van slechte leeskwaliteit is. In dat geval kan worden gekozen voor een vergrootglas met verlichting. Bijvoorbeeld in de vorm van:

  • handloep met verlichting
  • leesliniaal met verlichting
  • leesloep met verlichting
  • tafelloep met verlichting
  • loupelamp
  • vergrootspiegel

Dankzij de verlichting ontstaat extra goed leeslicht en een beter contrast. De ogen zullen hierdoor minder inspanning hoeven te leveren en zodoende minder snel vermoeid raken. Ook zal het zicht op het object verbeteren.
Daarnaast biedt een loep met verlichting de mogelijkheid om ook in het donker, het vergrootglas te gebruiken. Bijvoorbeeld in de natuur, ’s nachts in huis of tijdens buiten lezen op een mooie zomeravond.

Waar het beste een loep kopen?

Welk vergrootglas / loep voor u het meest geschikt is, hangt met name af van  uw persoonlijke wensen. Let bij het kopen van een vergrootglas op de volgende eigenschappen:

• vergrotingssterkte
• afmetingen
• prijs
• kwaliteit
• geschiktheid ten opzichte van de situatie