Home / Vergrootglazen / Leeslinialen

Leeslinialen te koop

Meerdere leeslinialen om ongemak te voorkomen. Een leesliniaal kan het lezen weer een stuk gemakkelijker maken. En niet alleen voor slechtzienden, maar ook voor ouderen, kinderen of mensen met Dyslexie.
 
De loeplinialen zijn eenvoudig te bestellen zonder verplicht account. Gratis bezorging en u heeft 14 dagen retourrecht. Uw gegevens worden niet gebruikt voor reclamedoeleinden.

Leeslinialen van goede kwaliteit
leesliniaal met geleidelijn kopen

Leesliniaal met geleidelijn

Deze leesliniaal met geleidelijn maakt lezen weer mogelijk voor slechtzienden. De loep vergroot 1.5 keer en heeft een lengte van 14 centimeter. Voorzien van een handige rode geleidelijn.
0 out of 5
 39,00
Leesliniaal

Leesliniaal

Een leesliniaal biedt een goede focus en vergroting op de te lezen tekst. Fijn voor slechtzienden en mensen met concentratie problemen. Dankzij de rode geleidelijn is de juiste regel goed te volgen. Lengte: 20 cm.
0 out of 5
 44,00
leesliniaal met verlichting te koop
leesliniaal led verlichting bestellen

Leesliniaal met verlichting

Deze leesliniaal met verlichting wordt veel gebruikt. Dankzij de fijne verlichting, het prettige handvat en de vergroting van 2 keer. De loep kan ook zonder verlichting worden gebruikt. Lees hier verder.
0 out of 5
 48,00
slechtzienden leesliniaal kopen

Slechtzienden leesliniaal

Deze compacte leesliniaal vergroot 2 keer en is voorzien van een rode geleidelijn. De loepliniaal heeft een lengte van 12 centimeter. Klik op de foto van de loep voor meer informatie.
0 out of 5
 59,00

Voordelen van leeslinialen

Dankzij een leesliniaal wordt de tekst vergroot waardoor lezen weer makkelijker zal gaan. Daarnaast zorgt de vorm van de loep, dat slechts één of twee regels worden vergroot. Dit zorgt voor een rustiger beeld en meer focus. Dit effect kan verder worden versterkt door een rode geleidelijn die in sommige leeslinialen zit.
Ten slotte is het formaat van leeslinialen een voordeel. Dankzij het kleine formaat kan de loep ook in de handtas of binnenzak worden meegenomen.

Extra tip: het effect van de loeplinialen kan verder worden versterkt door een goede verlichting. Met name directe en heldere verlichting van bovenaf, kan het zicht verbeteren. Goede verlichting vindt u via de volgende link: slechtzienden lampen.