Home / Vergrootglazen / Handloepen

Handloepen te koop tegen ongemak

Diverse handloepen te koop met en zonder verlichting. Voorkom onnodig ongemak en profiteer van een handloep. Niet alleen voor slechtzienden is een handloep handig, maar ook bij hobby’s zoals filatelie, puzzelen en modelbouw.
De handloepen zijn eenvoudig te bestellen zonder klantaccount. Gratis bezorging, nadien geen reclame en niet goed, geld terug.

handloep met verlichting kopen

Handloep met verlichting

Een handloep met verlichting biedt extra goed zicht dankzij de heldere verlichting op het object. De loep is ook te gebruiken zonder de verlichting. Een vergroting van 2.5 keer en voorzien van Led verlichting.
0 out of 5
 37,00
vergrootglas te koop

Vergrootglas

Dit vergrootglas is verkrijgbaar in diverse vergroting. Hierdoor kunt u de loep kiezen die juist bij u past. Vergroting van 3 tot 6 keer. Een fijn vergrootglas met goede praktijkervaringen.
0 out of 5
handloep met Led verlichting kopen

Handloep met Led verlichting

Deze veelgebruikte handloep met led verlichting is verkrijgbaar in drie vergrotingen. Voorzien van een prettig handvat voor een goed houvast. Een moderne handloep voor diverse toepassingen. Lees hier verder.
5.00 out of 5
visoletloep te koop

Visoletloep

Een visoletloep is een compact type loep met een vergroting van 2 keer. Ook bruikbaar in combinatie met voorzetlenzen en plusadditief. Handig voor onderweg zoals bij de bustijden of een menukaart.
0 out of 5
 84,00
handloep met led verlichting te koop

Handloep met Led

0 out of 5
 49,50
inslagloep kopen

Inslagloep

Deze inslagloep heeft een sterke vergroting waardoor het geschikt is in vele situaties. De loep heeft een vergroting van 10 x. Compact, goede kwaliteit en een sterke vergroting. Ontdek hier.
0 out of 5
 139,00
sieraadloep te koop

Sieraadloep

Als het lettertype te klein wordt of details niet meer zo goed zichtbaar zijn als dat ze vroeger wel waren is de Eschenbach sieraadloep een uitkomst.
0 out of 5
 89,00
handloep-met-led-verlichting-bestellen

Handloep met LED licht

De handloep met LED's is voorzien van tien ultra heldere LED’s. Helder licht is enorm belangrijk voor mensen met slechte ogen. Wat deze handloep anders maakt dan de meeste andere handloepen is de optie om het licht naar believen te…
0 out of 5
 42,00
rechthoekig vergrootglas te koop led
rechthoekig vergrootglas kopen inklapbaar handvat

Rechthoekig vergrootglas

Dit rechthoekig vergrootglas heeft een extra grote lens. Hierdoor biedt de handloep extra mogelijkheden. Het vergrootglas is voorzien van led licht en een inklapbaar handvat. Bekijk de handige loep hier.
0 out of 5
 38,00
sterk vergrootglas te koop

Sterk vergrootglas

Dit sterke vergrootglas heeft een vergroting van 14 keer. Hierdoor kan de handloep ook bij flinke slechtziendheid een uitkomst zijn. Voorzien van led verlichting en een lens van 3.5 centimeter.
0 out of 5
 107,00

Welke soorten handloepen zijn er te koop?

U heeft tegenwoordig de keuze uit verschillende soorten handloepen. Zo zijn er de volgende soorten handloepen te koop:

• “standaard” handloepen
• handloepen met verlichting
• digitale handloepen ofwel beeldschermloepen
• inslagloepen

Standaard handloepen
Onder de “standaard” handloepen worden de loepen verstaan zonder extra functies. Dergelijke loepen zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden en kunnen een hoop ongemak besparen. Bij het gebruik van deze loepen is het van belang dat er een goede omgevingsverlichting is. Dankzij een goede verlichting ontstaat namelijk en duidelijker beeld en contrast.

Handloepen met verlichting
Ingebouwde verlichting zorgt er voor dat er altijd een goede heldere verlichting op het te bekijken object schijnt. Hierdoor is de omgevingsverlichting minder van belang. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u de handloep ook buiten gebruikt, bijvoorbeeld bij het lezen van een menukaart of de bustijden.
De verlichting zal bij de meeste loepen niet altijd aan zijn, maar alleen wanneer de gebruiker een knopje indrukt. Er wordt gebruik gemaakt van Led-verlichting. Dit bied een helder soort licht en is energie-zuinig.

Digitale beeldschermloepen
Tegenwoordig kunt u ook kiezen voor een beeldschermloep. U kunt dit zien als een camera met een klein beeldscherm. Op het scherm wordt het object vergroot weergegeven. Het beeld kan naar wens worden aangepast, bijvoorbeeld de kleuren of het contrast. Dergelijke digitale beeldschermloepen hebben een verstelbare vergrotingswaarde. Variërend tussen gemiddeld 2 en 15 keer vergroting. Meer informatie en voorbeelden vindt u via de volgende link: beeldschermloepen.

Inklaploepen
Zoekt u een loep met een sterke vergroting? Dan kan een inklaploep geschikt zijn. Dergelijke loepen hebben een kleine afmeting maar wel een relatief sterke vergroting. Daardoor is het geschikt voor objecten zoals bijvoorbeeld munten en sieraden.

Zoekt u toch een wat grotere loep? Dan heeft u ook de keuze uit diverse andere soorten loepen. Zo is er voor vele soorten situaties een geschikte loep verkrijgbaar. Diverse grotere soorten vergrootglazen vindt u via de volgende link: loepen.