Home / Vergrootglazen / Beeldschermloepen

Beeldschermloepen te koop

Beeldschermloepen in meerdere uitvoeringen. Dankzij een beeldschermloep kan televisie- en computerplezier behouden blijven. Ook wordt ongemak tijdens alledaagse dingen voor een slechtziende voorkomen dankzij een beeldschermloep. Klik op de beeldschermloepen voor meer informatie.

De beeldschermloepen zijn eenvoudig te bestellen zonder klantaccount. Niet goed, geld terug. Ook achteraf betaling is mogelijk.

beeldschermloep te koop mobiel

Beeldschermloep

Een fijne beeldschermloep voor onderweg. Extra compact en licht van gewicht. Verschillende opties en met een vergroting tot 24 keer. Goede kwaliteit en een hoog contrast.
4.00 out of 5
 207,00
Mobiele beeldschermloep

Mobiele beeldschermloep

Deze compacte mobiele beeldschermloep heeft een diagonaal scherm van 9 centimeter. De digitale loep biedt een vergroting van 1.5 tot 17 keer. Alle drie beeldschermloepen bieden goede praktijkervaringen.
0 out of 5
 329,00
draagbare beeldschermloep te koop
draagbare beeldschermloep kopen

Draagbare beeldschermloep

Deze draagbare beeldschermloep heeft een zeer eenvoudige bediening. De digitale loep biedt een vergroting van 2 tot 16 keer op een duidelijk scherm met een diameter van 11 centimeter. Ontdek hier de mogelijkheden.
0 out of 5
 485,00
elektronische-loep-bestellen-scherm

Elektronische loep

Deze elektronische loep heeft een scherm van 13 centimeter diagonaal. De loep biedt een vergroting van 4 tot 20 keer. Eenvoudige bediening en instelbaar contrast en kleuren. Een fijne elektronische loep!
0 out of 5
 697,00

Wanneer zijn beeldschermloepen handig?

Veel gewone handloepen hebben een vergroting van maximaal 9 keer. In diverse situaties kan een grotere vergroting een hele uitkomst zijn. In die gevallen kunnen beeldschermloepen een fijne oplossing zijn. Een digitale loep kan namelijk een vergroting van wel 20 keer bieden.

Beeldschermloepen kunnen zowel thuis als onderweg ongemak voorkomen. Bijvoorbeeld in de volgende situaties:

• lezen van de bustijden
• lezen van een menukaart
• lezen van een bijsluiter van medicijnen
• bekijken van een foto
• lezen van een bonnetje
• de tijd aflezen van een horloge
• lezen van een boek / tijdschrift / krant

 

 

Wat zijn de voordelen van beeldschermloepen?

• Voordeel 1: een hoge vergroting mogelijk tot wel 20 ×
• Voordeel 2: het beeld is vast te zetten zodat rustiger gelezen kan worden
• Voordeel 3: instelbaar contrast mogelijk
• Voordeel 4: persoonlijke kleurinstellingen mogelijk

Het belangrijkste nadeel van elektronische loepen is de prijs. Deze ligt een stuk hoger dan bij “gewone” loepen. Echter weegt de prijs in de meeste gevallen zeker op tegen de vermindering van het ongemak. Vaak worden verschillende zaken toch weer mogelijk die voorheen niet meer mogelijk waren.

 

beeldschermloepen-elektronische-te-koop

 

Hoe werkt een beeldschermloep?

De elektronische loepen zijn ontwikkeld voor slechtzienden en zijn dus te bedienen met slechts enkele knoppen. De loep kan eenvoudig worden aangedaan. Vervolgens wordt op het scherm zichtbaar waar op wordt gericht. Via twee grote knoppen kan er worden ingezoomd en uitgezoomd. Deze basisfuncties zijn zeer eenvoudig te bedienen.

Ook het vastzetten van het beeld en het verstellen van het contrast is heel eenvoudig in te stellen. Vaak met slechts één knop. Hierdoor zijn de beeldschermloepen ook geschikt voor mensen met dementie en vergeetachtigheid.

De loepen werken op een accu die vaak enkele uren mee gaan.

 

Neem bij een vraag over de elektronische loepen, gerust even contact met ons op.