Home / Slechtziendenklokken / Sprekende horloges

Sprekende horloges

Sprekende horloges zodat de gebruiker bij de tijd blijft. Meerdere typen en mogelijkheden maar allen met de handige mogelijkheid van de gesproken tijd. De sprekende horloges zijn eenvoudig te bestellen zonder klantaccount. Gratis bezorging en niet goed, geld terug.

Handige sprekende horloges voor slechtzienden
sprekende tijdknop klok
sprekende klokknop spraakklok

Sprekende tijdknop

Deze sprekende tijdknop is sinds kort in Nederland en België verkrijgbaar. De sprekende klok heeft een duidelijke spraakfunctie en eenvoudige bediening. Ontdek de tijdknop hier.
4.00 out of 5
sprekende klok
sprekende klok te koop tijd

Sprekende klok

Deze sprekende klok is een veel gebruikt type dankzij de goede praktijkervaringen. Eenvoudige bediening en duidelijke gesproken tijd. Instelbare spraakfunctie. Ontdek de spraakklok hier.
5.00 out of 5
spraak horloge sprekend

Spraak horloge

0 out of 5
 109,00
sprekend klokje

Sprekend klokje

Dit sprekende klokje laat de tijd duidelijk horen. De gebruiker blijft hierdoor meer bij de tijd. Bijvoorbeeld handig voor slechtzienden en mensen met dementie. Twee typen gesproken tijd mogelijk.
0 out of 5
 118,00
sprekend horloge

Sprekend horloge

Dit sprekend horloge is een voordelige en handige oplossing om bij de tijd te blijven voor blinden en slechtzienden. Het horloge spreekt de tijd duidelijk uit in het Nederlands. Eenvoudige bediening.
0 out of 5
 149,00
engels sprekend horloge spraak

Engels sprekend horloge

Dit Engels sprekende horloge biedt een gesproken tijd. Dankzij het sierlijke uiterlijk is het horloge vrijwel niet herkenbaar als sprekend horloge. Tevens voorzien van extra grote cijfers en wijzers.
0 out of 5
 159,00
klok met spraak functie

Klok met spraak

Deze sprekende klok heeft een zeer eenvoudige bediening. Het klokje spreekt de tijd duidelijk uit op elk gewenst tijdstip. Twee typen gesproken tijd mogelijk. Licht, compact en met alarmfunctie.
0 out of 5
 175,00

Wat zijn sprekende horloges?

Bij de bovenstaande sprekende horloges, wordt de tijd, datum en dag met een rustige en duidelijke stem uitgesproken. De gebruiker kan de tijd horen door op een knopje te drukken. Dankzij sprekende horloges kan een hoop onduidelijkheid worden voorkomen. Ook blijft de gebruiker langer zelfredzaam, omdat nu duidelijk blijft wanneer bepaalde dingen gedaan moeten worden. Bijvoorbeeld het innemen van medicijnen, verwachten van bezoek of het naar bed gaan. Dankzij de horloges blijft het dagritme beter bewaard. 

 

 

Waarom zichthulp.nl?

Z

Jaren ervaring

Z

Duizenden klanten gingen u voor

Z

Gratis bezorging

Z

Veilig & vertrouwd

Erg handige loep besteld, Dank!

Met het slechtziendentoetsenbord dat ik bij www.zichthulp.nl gekocht heb kan ik gemakkelijker typen. De knoppen zijn erg duidelijk en echt groter.

Voor mijn ouders een mooie sprekende horloge gekocht. Was helemaal goed !