Home / Slechtziendenklokken / Slechtzienden horloges

Slechtzienden horloges te koop

Diverse slechtzienden horloges voor zowel heren als dames. Zowel braillehorloges als slechtzienden horloges met extra contrast en grote cijfers. Voorkom ongemak en profiteer van één van de slechtzienden horloges. Gratis bezorging en eenvoudig te bestellen. Niet goed, geld terug.

Dames slechtzienden horloge

Dames slechtzienden horloge

Dit dames slechtzienden horloge toont de tijd extra duidelijk dankzij de extra groter cijfers en wijzers. Daarnaast het horloge een extra goed contrast wat de tijd ook beter zichtbaar maar. Een fijn horloge voor slechtzienden.
4.00 out of 5
horloge met grote cijfers

Horloge met grote cijfers

Een stijlvol horloge met grote cijfers. Een fijn horloge voor slechtzienden dankzij de grote cijfers en wijzers. Voorzien van een extra goed contrast. Bekijk het slechtzienden horloge hier verder.
4.00 out of 5
slechtzienden horloge

Slechtzienden horloge

Een mooi slechtzienden horloge voor zowel dames als heren. Handige grote wijzers en cijfers. Ook een grote wijzerplaat van 37 millimeter. Voorzien van een zwart leren bandje.
4.00 out of 5
horloge voor slechtzienden

Horloge voor slechtzienden

Dit horloge voor slechtzienden is verkrijgbaar met twee typen horlogebandjes. De tijd is voelbaar dankzij puntjes. Hierdoor is het horloge geschikt voor zowel slechtzienden als blinden.
0 out of 5
 116,00
horloge voor blinden

Horloge voor blinden

Dit stijlvolle horloge voor blinden is voorzien van balletjes waarmee de tijd gevoeld kan worden. Een fijne oplossing voor slechtzienden. Een hoogwaardige voel horloge voor zowel dames als heren.
5.00 out of 5
 197,00

Wat zijn slechtzienden horloges?

Slechtzienden horloges zijn horloges die speciaal zijn ontwikkeld voor slechtzienden. Door de visuele beperking kan de tijd lezen op een horlgoe lastig worden. Daarom zijn er speciale horloges die voorzien zijn van extra grote cijfers en wijzers. Ook is het contrast vaak zo goed mogelijk. De tijd af lezen wordt hierdoor weer gemakkelijker door slechtzienden.

Blijft het lezen van de tijd lastig? Dan kan gebruik gemaakt worden van een braille horloge. Dergelijke horloges zijn voorzien van systemen waarmee de tijd gevoeld kan worden. Bijvoorbeeld door puntjes op de wijzerplaat. Of door een balletje ter hoogte van de wijzer. Deze slechtzienden horloges zijn hierdoor ook geschikt voor blinden.

 

Hoe worden slechtzienden horloges nog meer genoemd?

Slechtzienden horloges is de algemene benaming van horloges voor slechtzienden. Er worden echter ook andere namen gebruikt. Echter zijn er geen verschillen. Andere benamingen zijn:

• voelhorloges
• braillehorloges
• blindenhorloges
• horloge met grote cijfers

slechtzienden horloges te koop

 

Zijn er ook andere oplossingen?

Naast de slechtzienden horloges, kunt u ook kiezen voor sprekende horloges. Hierbij is de tijd te zien, maar is de tijd ook te horen. Via een knopje wordt de tijd duidelijk en rustig uitgesproken. U vindt via de volgende link enkele voorbeelden: sprekende horloges.
Daarnaast kunt u kiezen voor één van de kalenderklokken. Deze kunnen thuis een hoop ongemak voorkomen. Via de volgende link vindt u enkel voorbeelden: kalenderklokken.

 

 

Waarom zichthulp.nl?

Z

Jaren ervaring

Z

Duizenden klanten gingen u voor

Z

Gratis bezorging

Z

Veilig & vertrouwd

Erg handige loep besteld, Dank!

Met het slechtziendentoetsenbord dat ik bij www.zichthulp.nl gekocht heb kan ik gemakkelijker typen. De knoppen zijn erg duidelijk en echt groter.

Voor mijn ouders een mooie sprekende horloge gekocht. Was helemaal goed !