Duizenden tevreden klanten

Gratis bezorging

Achteraf betalen mogelijk

~

Veilig & vertrouwd

Home / Loophulpmiddelen / Stokpunten taststokken

Stokpunten voor taststokken

U vindt hier stokpunten voor taststokken. Van rollende stokpunten tot metalen stokpunten en van rolwiel stokpunten tot gewone stokpunten. Belangrijk omdat de stokpunt het hart van een taststok is. Neem eens een kijkje en ontdek welke stokpunten voor de taststok geschikt is.

Hoogwaardige stokpunten voor taststokken!
Taststok rolpunt

Taststok rolpunt

Deze taststok rolpunt is geschikt voor vele taststokken. De stokpunt is verkrijgbaar in twee maten. Vervaardigd van gehard kunststof voor een extra lange levensduur. Klik op de rolpunt voor meer informatie.
0 out of 5
 31,00
metalen stokpunt

Metalen stokpunt

Deze metalen stokpunt is geschikt voor taststokken met een HO kenmerk. Het is vervaardigd van gehard staal voor een lange levensduur. Klok op de afbeelding van de stokpunt voor meer informatie.
0 out of 5
 31,75
Keramiek stokpunt
Stokpunt taststok keramiek

Keramiek stokpunt (2 maten)

Deze keramiek stokpunt is verkrijgbaar in twee maten. Kan worden bevestigd door middel van schroefdraad. Vervaardigd van gehard keramiek voor een lange levensduur.
0 out of 5
 53,00 112,00
Rolpunt van extra hard kunststof

Rolpunt van extra hard kunststof

Deze rolpunt kan gebruikt worden bij diverse typen taststokken. Het heeft een diameter van 35 millimeter en kan worden bevestigd door een draaibevestiging. Klik op de foto voor meer informatie.
0 out of 5
 54,95