Home / Loepen / Slechtzienden lampen

Slechtzienden lampen

Lampen voor slechtzienden kan het zicht een stuk verbeteren. Dankzij het heldere licht van slechtzienden lampen wordt het te bekijken object beter zichtbaar en de ogen minder vermoeid. Klik op de slechtzienden lampen voor meer informatie.

Slechtzienden lampen van hoge kwaliteit!
Loupelamp met statief

Loupelamp met statief

Deze loupelamp met statief is een veel gebruikte type loeplamp. De lamp zorgt voor heldere Led verlichting. De loep kan dankzij de beweegbare arm worden aangetrokken voor een vergroting van 1.75 keer. Hoge kwaliteit!
5.00 out of 5
 169,00
Staande daglichtlamp

Staande daglichtlamp

Deze stijlvolle staande daglichtlamp biedt een extra goede verlichting. Hierdoor ontstaat een beter zicht en worden vermoeide ogen meer voorkomen. Een hoogwaardige lamp voor jaren extra gemak.
0 out of 5
 183,00
Daglicht bureaulamp

Daglicht bureaulamp met Led verlichting

Deze veelgebruikte daglicht bureaulamp biedt een helder daglicht. Hierdoor ontstaat een beter zicht en minder vermoeide ogen. Verkrijgbaar met accu of snoer. Zuinig, effectief en compact.
5.00 out of 5
 112,00 139,00
loeplamp met tafelklem kopen

Loeplamp

Deze hoogwaardige loeplamp kan met een tafelklem aan een tafelrand worden bevestigd. De loep is voorzien van heldere led verlichting en een lens met een vergroting van 1.75 of 2 keer. Hoge kwaliteit!
4.00 out of 5
 163,00
daglichtlamp te koop kleuren
daglichtlamp kopen kleuren standen

Daglichtlamp

Deze handige daglichtlamp kan u eenvoudig van extra energie voorzien. De goede Led daglichtlamp is verstelbaar en kan drie kleuren bieden. Ook fijn bij het in slaap komen.
5.00 out of 5
 139,00
led loeplamp
PURElite loeplamp 3 in 1

Led loeplamp

Een multifunctionele loeplamp met vloerstander, tafelstander en tafelklem. Vergroting van 2 x en heldere Led verlichting.
5.00 out of 5
 102,00
Schweizer Multilight LED tafellamp -
Schweizer Multilight LED tafellamp

LED tafellamp

De Schweizer Multilight Led Tafellamp is een aanbevolen lamp voor slechtzienden. De tafellamp/bureaulamp beschikt over een stevige tafelloep. De schakelaar is ingebouwd in de staander.
5.00 out of 5
 137,95
knutsel lamp Daylight Flexilight wit
Daylight Flexilight wit knutsel lamp

Daylight Flexilight wit

De Daylight Flexilight is een praktische daglichtlamp op een flexibele metalen arm. De lamp kan aan een tafel vastgeklemd worden met een stevige klem.
0 out of 5
Fysic FL-100LED loeplamp
Fysic FL-100LED loep lamp

LED loeplamp met vloerstatief

De Fysic LED loeplamp wordt inclusief een vloerstatief geleverd. Deze LED loeplamp is een hulpmiddel dat u bij verschillende activiteiten kunt gebruiken die meer van uw zicht vereisen.
0 out of 5
 139,00

 

Waarom zichthulp.nl?

Z

Jaren ervaring

Z

Duizenden klanten gingen u voor

Z

Gratis bezorging

Z

Veilig & vertrouwd

Erg handige loep besteld, Dank!

Met het slechtziendentoetsenbord dat ik bij www.zichthulp.nl gekocht heb kan ik gemakkelijker typen. De knoppen zijn erg duidelijk en echt groter.

Voor mijn ouders een mooie sprekende horloge gekocht. Was helemaal goed !