Duizenden tevreden klanten

Gratis bezorging

Achteraf betalen mogelijk

~

Veilig & vertrouwd

Home / Loepen / Slechtzienden lampen

Slechtzienden lampen

Lampen voor slechtzienden kan het zicht een stuk verbeteren. Dankzij het heldere licht van slechtzienden lampen wordt het te bekijken object beter zichtbaar en de ogen minder vermoeid. Klik op de slechtzienden lampen voor meer informatie.

Slechtzienden lampen van hoge kwaliteit!
Loupelamp met statief

Loupelamp met statief

Deze loupelamp met statief is een veel gebruikte type loeplamp. De lamp zorgt voor heldere Led verlichting. De loep kan dankzij de beweegbare arm worden aangetrokken voor een vergroting van 1.75 keer. Hoge kwaliteit!
5.00 out of 5
 169,00
Staande daglichtlamp

Staande daglichtlamp

Deze stijlvolle staande daglichtlamp biedt een extra goede verlichting. Hierdoor ontstaat een beter zicht en worden vermoeide ogen meer voorkomen. Een hoogwaardige lamp voor jaren extra gemak.
0 out of 5
 183,00
Daglicht bureaulamp

Daglicht bureaulamp met Led verlichting

Deze veelgebruikte daglicht bureaulamp biedt een helder daglicht. Hierdoor ontstaat een beter zicht en minder vermoeide ogen. Verkrijgbaar met accu of snoer. Zuinig, effectief en compact.
5.00 out of 5
 104,00 132,00
loeplamp met tafelklem kopen

Loeplamp

Deze hoogwaardige loeplamp kan met een tafelklem aan een tafelrand worden bevestigd. De loep is voorzien van heldere led verlichting en een lens met een vergroting van 1.75 of 2 keer. Hoge kwaliteit!
4.00 out of 5
 163,00
daglichtlamp waar kopen
daglichtlamp lichttherapie

Daglichtlamp

Deze handige daglichtlamp kan u eenvoudig van extra energie voorzien. De compacte en moderne lamp is handig mee te nemen en compact op te bergen. Voorzien van een goede accu.
0 out of 5
 187,00