Duizenden tevreden klanten

Gratis bezorging

Achteraf betalen mogelijk

~

Veilig & vertrouwd

Home / Loepen / Overzet brillen

overzet brillen

U vindt hier UV overzet brillen (filterbrillen) in diverse typen en kleuren. Onder de UV overzet brillen vindt u meer informatie. Klik op de filterbrillen voor informatie per bril.

De overzet filterbrillen zijn gemakkelijk te bestellen en snel in huis. Gratis verzending en niet goed, geld terug.

Overzet brillen te koop van hoge kwaliteit
UV bril grijs

UV bril grijs

Deze UV bril is grijs van kleur en biedt een vrijwel 100% bescherming tegen UV straling. De bril is verkrijgbaar als gewone uitvoering en als overzetmodel. Voorkom extra oogklachten en profiteer van een goed bescherming.
0 out of 5
 65,00
UV bril mediumgrijs

UV bril mediumgrijs

De UV bril medium grijs is een bril met een medium grijze kleur. De kleur is afhankelijk van de oogaandoening en de voorkeuren van de gebruiker. Verkrijgbaar in verschillende maten.
0 out of 5
 65,00
overzet bril amber

Overzet bril amber

Deze overzet bril beschermt de ogen tegen UV straling. De bril kan kan over een gewone bril worden gedragen. De glazen hebben de kleur amber. Verschillende maten verkrijgbaar.
0 out of 5
 65,00
overzet bril geel

Overzet bril geel

De overzet bril geel kan uitkomst bieden bij verschillende oogaandoeningen. De UV bril beschermt vrijwel 100% tegen UV straling van de categorie A, B en C tot 4o0 nm. Klik op de overzet bril voor meer informatie.
0 out of 5
 65,00
Macula degeneratie bril

Macula degeneratie bril

Deze Macula degeneratie bril is geschikt bij oogaandoeningen zoals Macula degeneratie en Pre-kataract. De bril kan over een bril worden gedragen en beschermt vrijwel 100 % tegen UV-straling. Bekijk hier.
0 out of 5
 46,00
Retinitis Pigmentosa bril

Retinitis Pigmentosa bril

Deze Retinitis Pigmentosa bril biedt bescherming tegen UV straling en laat slechts 4% licht door. Hierdoor is de bril geschikt bij verschillende oogaandoeningen. Klik op de bril voor meer informatie.
0 out of 5
 58,00
uv bril
uv werende bril te koop

UV bril

Deze UV bril heeft het uiterlijk van een gewone zonnebril. Het beschermt echter vrijwel 100% tegen UV A en UV B straling tot 511 nm. Een fijne bril met goede praktijkervaringen.
0 out of 5
 63,00
UV voorhanger bruin

UV voorhanger bruin

De Uv voorhanger bruin kan voor een gewone bril worden gehangen en zorgt voor extra UV bescherming. De UV voorhangers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Klik op de voorhanger voor meer informatie.
0 out of 5
 39,00
UV voorhanger oranje

UV voorhanger oranje

Deze UV voorhanger is oranje van kleur en beschermt net als onze andere UV brillen vrijwel 100% tegen UV licht. De voorhanger biedt een licht filtering tot 34 %. De glazen zijn handig omhoog te klappen.
0 out of 5
 39,00
UV voorhanger geel

UV voorhanger geel

De UV voorhanger geel biedt een goede bescherming en zorgt voor een beter beeld bij bepaalde oogaandoeningen. Handig op een gewone bril te klikken. De voorhanger heeft een licht filtering tot 82 %.
0 out of 5
 39,00
UV voorhanger grijs

UV voorhanger grijs

Deze grijze UV voorzethanger is handig opklapbaar en biedt een goede bescherming tegen UV licht. De voorzetbril is grijs van kleur en beschermt vrijwel 100% tegen UV A en UV B straling.
0 out of 5
 39,00