Home / Huishoudelijk / Sprekende zichthulpmiddelen

Sprekende zichthulpmiddelen

U vindt hier handige sprekende hulpmiddelen voor slechtzienden en blinden. Klik op de visuele hulpmiddelen voor meer informatie. Neem bij een vraag ook gerust even contact met ons op.

nederlands-sprekende-personenweegschaal-kopen

Nederlands sprekende personenweegschaal

Deze Nederlands sprekende personenweegschaal is sinds kort verkrijgbaar. Een voordelige weegschaal met een duidelijk spraakfunctie. Het gewicht wordt duidelijk en rustig uitgesproken. De weegschaal is geschikt tot 180 kilo. Bekijk hier.
4.00 out of 5
 64,00
sprekend klokje kopen kastje

Sprekend klokje

Dit sprekende klokje laat de tijd duidelijk horen. De gebruiker blijft hierdoor meer bij de tijd. Bijvoorbeeld handig voor slechtzienden en mensen met dementie. Twee typen gesproken tijd mogelijk.
0 out of 5
 118,00
sprekende klok te koop

Sprekende klok

Deze sprekende klok is een veel gebruikt type dankzij de goede praktijkervaringen. Eenvoudige bediening en duidelijke gesproken tijd. Instelbare spraakfunctie. Ontdek de spraakklok hier.
5.00 out of 5
 74,00
sprekende tijdknop klok te koop
sprekende klokknop spraakklok kopen

Sprekende tijdknop

Deze sprekende tijdknop is sinds kort in Nederland en Belgiƫ verkrijgbaar. De sprekende klok heeft een duidelijke spraakfunctie en eenvoudige bediening. Ontdek de tijdknop hier.
4.00 out of 5
 46,00
klok met spraak functie kopen

Klok met spraak

Deze sprekende klok heeft een zeer eenvoudige bediening. Het klokje spreekt de tijd duidelijk uit op elk gewenst tijdstip. Twee typen gesproken tijd mogelijk. Licht, compact en met alarmfunctie.
0 out of 5
 175,00
kleurenmeter-kleurendetector-te-koop
kleurenmeter te koop detector

Kleurenmeter

Deze kleurenmeter herkent ruim 120 kleurvariaties. De kleur zal vervolgens duidelijk te horen zijn. De kleurendetector heeft een instelbaar volume en is van goede kwaliteit. Bekijk de handige meter hier.
0 out of 5
 209,00