Home / Huishoudelijk / Leesstandaards

Leesstandaards

U vindt hier leesstandaards in diverse uitvoeringen met elk eigen voordelen en nadelen. Bijvoorbeeld leesstandaards op een stander, met verlichting of een staande leesstandaard. Ontdek welke leesstandaard voor u geschikt is en ongemak weg neemt.

De leesstandaards zijn eenvoudig te bestellen zonder account. Gratis bezorging, nadien geen reclame en niet goed, geld terug.

Leesstandaards van hoge kwaliteit!
Tafel leesstandaard

Tafel leesstandaard

Deze voordelige tafel leesstandaard is praktisch, verstelbaar en licht. De stander is handig bij lezen maar ook om bijvoorbeeld een tablet op te zetten. Klik op de foto voor meer informatie.
0 out of 5
verstelbare leesstandaard

Verstelbare leesstandaard

Deze verstelbare leesstandaard is voorzien van handige steunpootjes waarmee de bladzijden tegen worden gehouden. Dit voorkomt het omslaan van bladzijden uit bijvoorbeeld een boek.
0 out of 5
Houten leesstandaard

Houten leesstandaard

Deze houten leesstandaard is een grote stander waarmee lezen weer makkelijker wordt. De stander kan in verschillende hoeken gezet worden. Bekijk de leesstandaard hier beter.
5.00 out of 5
krantenstandaard leesstandaard
krant leesstandaard

Houten krantenstandaard

Met deze houten krantenstandaard kan de krant zonder handen worden gelezen. De leesstandaard kan aan een tafelblad worden geklemd dankzij een tafelklem. Compact inklapbaar.
5.00 out of 5
 118,00
Leesstandaard met Led verlichting

Leesstandaard met Led verlichting

Deze luxe leesstandaard met led verlichting is verstelbaar in verschillende hoeken. Daarnaast is het voorzien van heldere verlichting voor een extra goed zicht. Bekijk de stander hier beter.
0 out of 5
 154,00

 

Waarom zichthulp.nl?

Z

Jaren ervaring

Z

Duizenden klanten gingen u voor

Z

Gratis bezorging

Z

Veilig & vertrouwd

Erg handige loep besteld, Dank!

Met het slechtziendentoetsenbord dat ik bij www.zichthulp.nl gekocht heb kan ik gemakkelijker typen. De knoppen zijn erg duidelijk en echt groter.

Voor mijn ouders een mooie sprekende horloge gekocht. Was helemaal goed!