Home / Huishoudelijk / Leesstandaards

Leesstandaards te koop

U vindt hier leesstandaards in diverse uitvoeringen met elk eigen voordelen en nadelen. Bijvoorbeeld leesstandaards op een stander, met verlichting of een staande leesstandaard. Ontdek welke leesstandaard voor u geschikt is en ongemak weg neemt.

De leesstandaards zijn eenvoudig te bestellen zonder klantaccount. Gratis bezorging, nadien geen reclame en niet goed, geld terug.

tafel leesstandaard te koop

Tafel leesstandaard

Deze voordelige tafel leesstandaard is praktisch, verstelbaar en licht. De stander is handig bij lezen maar ook om bijvoorbeeld een tablet op te zetten. Klik op de foto voor meer informatie.
0 out of 5
 44,00
verstelbare leesstandaard te koop

Verstelbare leesstandaard

Deze verstelbare leesstandaard is voorzien van handige steunpootjes waarmee de bladzijden tegen worden gehouden. Dit voorkomt het omslaan van bladzijden uit bijvoorbeeld een boek.
0 out of 5
 49,00
leesstandaard-verstelbaar-kopen-hout

Houten leesstandaard

Deze houten leesstandaard is een grote stander waarmee lezen weer makkelijker wordt. De stander kan in verschillende hoeken gezet worden. Bekijk de leesstandaard hier beter.
5.00 out of 5
 94,00
krantenstandaard-leesstandaard-kopen
krant leesstandaard bestellen

Houten krantenstandaard

Met deze houten krantenstandaard kan de krant zonder handen worden gelezen. De leesstandaard kan aan een tafelblad worden geklemd dankzij een tafelklem. Compact inklapbaar.
5.00 out of 5
 118,00