Home / Communicatiehulpmiddelen

Communicatiehulpmiddelen

Voor slechtzienden kan communicatie steeds lastiger worden. Zeker in dit digitale tijdperk. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele communicatiehulpmiddelen voor slechtzienden en blinden. Van seniorentelefoons tot slechtzienden toetsenbord en van voorleesapparaten tot communicators.

Communicatiehulpmiddelen voor uw zelfredzaamheid

Iedereen wil zo lang mogelijk zelfredzaam thuis blijven wonen. Voor mensen met een (visuele)beperking kan dat alleen met de juiste middelen. Communiceren wordt is voor sommige slechtzienden een hele opgave. Met onze Communicatiehulpmiddelen bieden wij een helpende hand om langer thuis te kunnen blijven wonen.

Voorbeelden van slechtziendenhulpmiddelen die uw leven vergemakkelijken:

Slechtzienden toetsenborden: In de huidige digitale samenleving is internet niet meer weg te denken. Een toetsenbord is hiervoor een vereiste. Met speciale slechtzienden toetsenborden met een verhoogt contrast en extra grote letters is er ook voor slechtzienden mogelijk het wereld wijde web te betreden.

Daisyspelers: daisyspelers dienen als leeshulpmiddel welke ene boek of literatuur voor kunnen lezen.

Senioren en slechtzienden telefoons: telefoons zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Door speciaal ontwikkelde (mobiele)telefoons word het leven van een slechtziende vergemakkelijkt. Elke telefoon heeft zijn eigen kenmerken. Zo zijn er mobiele telefoons speciaal voor slechtzienden of senioren. Iets minder functies dan de nieuwste iPhone maar zeker een toevoeging aan de bereikbaarheid van uw geliefde.

Populaire communicatiehulpmiddelen

 

Waarom zichthulp.nl?

Z

Jaren ervaring

Z

Duizenden klanten gingen u voor

Z

Gratis bezorging

Z

Veilig & vertrouwd

Erg handige loep besteld, Dank!

Met het slechtziendentoetsenbord dat ik bij www.zichthulp.nl gekocht heb kan ik gemakkelijker typen. De knoppen zijn erg duidelijk en echt groter.

Voor mijn ouders een mooie sprekende horloge gekocht. Was helemaal goed !